Catering

Champagne Ontbijt is tevens specialist op het gebied van catering en de verzorging van evenementen. Wij regelen, indien u dit wenst, uw evenementen van ontvangst tot vertrek, vanaf de boodschappen tot en met de afwas.


Graag bieden wij een compleet culinair assortiment, warme en koude buffetten, barbecue mogelijkheden en borrelgarnituur aan voor elk gewenst evenement zoals de opening van uw zaak, jubilarissen, feestdagen of andere evenementen.


Champagne Ontbijt kan naast uw culinaire invulling tevens uw ruimte omtoveren in elk gewenst thema (bijvoorbeeld caribisch, grieks etc.).


De interesse van Champagne Ontbijt beperkt zich niet alleen tot het verzorgen van de inwendige mens. Graag denken wij met u mee over de totale aanpak en organisatie. U hoeft alleen uw wensen kenbaar te maken in combinatie met de geplande datum en het aantal gasten. Wij dragen dan zorg voor een geheel vrijblijvende en uitgebreide offerte.


Voor meer informatie zijn wij telefonisch bereikbaar: 076-5426155 of u kunt een mail verzenden naar info@goedemorgenontbijtservice.com

plaatje van pagina catering